Bra och dÄliga nyheter



I lördags sĂ„ försvann en stor del av mina saker frĂ„n torktumblaren nere i tvĂ€ttstugan. NĂ„gon har alltsĂ„ med mening eller av misstag tagit all min tvĂ€tt. Jag hade mina dansklĂ€der, underklĂ€der, strumpor, cheerleading tröjor, trĂ€ningsklĂ€der, handdukar osv dĂ€r. Riktigt trĂ„kigt faktiskt men har börjat kontakt med bĂ„de polis och försĂ€kringsbolag sĂ„ förhoppningsvis fĂ„r jag ut nĂ„gon slags lösning. 

Idag Ă„kte jag ner till third för att köpa det viktigaste, dvs ett par nya trĂ€ningsbyxor (bara $10 frĂ„n Old Navy!), en body till dansen och strumpor (F21) sen lite underklĂ€der frĂ„n VS. Ska sakta men sĂ€kert fylla pĂ„ garderoben igen ifall jag inte mirakulöst fĂ„r tillbaka allt. 


En roligare nyhet, jag fick 100% pÄ mitt senaste matteprov! Kunde knappt tro mina ögon nÀr jag sÄg det. KÀnns som en sÄ stor personlig vinst för jag fick ett VG i matte B och nu tre Är senare lÀser jag motsvarande matte C och ligger pÄ ett A. Jag blir sÄ motiverad av bra resultat och det kÀnns grymt. Fick Àven ett B i min Fashion 1 midterm men nÀr jag sÄg provet verkar det som lÀraren har markerat fel svar rÀtt. Hm. SÄ kanske fÄr ett högre betyg! Nu ska jag ta och Àta. Puss