Andra halvan av Dreamteam!

 
Hej! Det Àr alltsÄ jag som Àr Inez. Jessica har ju redan berÀttat om vad den hÀr bloggen kommer att handla om, sÄ jag kan ju börja med att berÀtta lite om mig sjÀlv. 
 
Jag Àr 20 Är (fyller 21 i september) och sen jag tog studenten för snart tvÄ (!) Är sedan sÄ har jag jobbat mest pÄ dagis. Eller förlÄt, förskola menar jag sÄklart. Men för nÄgon vecka sedan fick jag jobb som receptionist pÄ ett stort fastighetsbolag. Det Àr dock bara lite dÄ och dÄ sÄ jag kommer att blanda bÄda jobben sÄ att det blir heltid. Utöver det sÄ Àr jag Àven cheerleadingtrÀnare för tvÄ minior lag. Vilket Àr bland det bÀsta jag vet! Precis som Jessica sÄ trÀnade jag sjÀlv cheerleading innan jag blev trÀnare. 
 
Det absolut viktigaste i mitt liv Àr min familj och mina vÀnner, och jag fattar inte hur jag ska kunna vara ifrÄn dem i ett Är. SÀrskilt dÄ jag precis blev storasyster för tredje gÄngen! Men alla i min omgivning stöttar mig och vill verkligen att jag ska Äka, eftersom att alla vet hur gÀrna jag vill det.
 
Jag har varit i USA tre gÄnger tidigare, dÄ har jag blandannat varit i New York, Salt Lake City, Las Vegas, Los Angeles, San Fransisco, Grand Canyon mm. NÀr jag var i L.A i somras sÄ blev jag helt kÀr i Santa Monica, vilket gjorde det vÀldigt lÀtt för mig att vÀlja vilken skola jag skulle plugga i under mitt Är i USA. 
 
I framtiden sÄ skulle jag vilja jobba som event manager. Drömmen skulle vara att ha ett eget riktigt bra eventföretag. Och pÄ sidan av sÄ skulle jag och Jessica ha vÄrt egna cheergym ;) I USA sÄklart!
 
Nu blev det hÀr alldeles för lÄngt. Det har en tendens att bli det nÀr jag börjar skriva, sÄ det Àr bara att vÀnja sig. Jag har massor av tankar och kÀnslor som jag vill dela med mig av, men det fÄr bli en annan gÄng.
 
Godnatt! <3